Cinderella Esküvőszervezés

Magamról

cinderella esküvőszervezés "Néhány ember szerint a házasság kihívás. Szerintem inkább összeházasodni kihívás. Ha egyszer túl vagy rajta, a többi már semmi." ESKÜVŐ... óriási elhatározás... hát még a megszervezése, ami általában 1 évbe is telhet, hiszen rengeteg aprólékos munkát igényel. Kedves Menyasszony, mi, nők szeretünk férjhez menni, hiszen kislány korunk óta szépen felöltöztetett babákban gyönyörködünk és megtanuljuk, hogy a mesében az esküvő a feldíszített menyasszonyok életének legszebb napja. Álomesküvőt szeretnél, olyat, amilyet kislány korodban megálmodtál... mindezt most készülsz valóra váltani, talán éppen az én segítségemmel. Nincs két egyforma esküvő, mindannyiunknak más-más elképzelése van a Nagy Napról. Ezért szép ez a munka, meg kell találni minden párnak egyénre szabottan a stílusát, igényeit. Profi, változatos szolgáltatói csapattal - fotós, cinematográfus, zenekar, DJ, vőfély, ceremóniamester, dekoratőr, szertartásvezető, bármilyen helyszínen - állok rendelkezésetekre.

Én azért dolgozok majd, hogy arra a bizonyos dátumra a legapróbb részletek is a helyükre kerüljenek és házasságkötésetek napja örökre kellemes emlék maradjon nektek, a családtagoknak és a meghívott vendégeiteknek is. Éppen úgy, ahogyan megálmodtad. Én helyettesítelek Titeket aznap a végrehajtandó feladatok irányításában, a háttérben zajló munkák szervezésében, minden pillanatban számíthattok rám, miközben Ti önfeledten ünnepelhettek. A Ti esküvőtök az én referenciám, tehát kétségetek sem lehet afelől, hogy lelkiismeretesen, minden tudásommal szolgáltatok. Az elégedett arcok látványa nekem visszajelzés arra, hogy megérte!

cinderella esküvőszervezés Az esküvőszervezés egy rendkívül szerteágazó, értékes kapcsolatokon alapuló, ember- és stílusismeretet megkövetelő kreatív tevékenység. Tanácsokat adok, tapasztalat alapján segítelek Titeket a döntéshozatalban, de soha nem döntök helyettetek! Nem állítom, hogy én vagyok az a személy, aki számotokra a fentieket jelenti. Az esküvőszervező - megrendelő kapcsolat mindig bizalmon és szimpátián alapul. Azt azonban megígérhetem, hogy én minden tőlem telhetőt megteszek, hogy érdemes legyek a bizalmatokra!

Azt, hogy az esküvőszervezői szolgáltatás luxus-e, szerintem döntse el mindenki maga. Úgy gondolom, hogy bosszúság, idő, és egyéb tekintetben legalább annyi pénzt megspórol egy esküvőszervező, mint amennyibe kerül, ha nem többet, az élmény viszont, amit nyújt cserébe, pénzért nem megvásárolható. A szolgáltatásom fő területe Hajdú-Bihar megye (Debrecen és vonzáskörzete), illetve a környező megyék, de természetesen az országban bárhol szívesen végzek munkát, amennyiben igény van rá! Azt mondják, olyan lesz a házasságunk, mint ahogyan az esküvőnket szervezzük. Tegyünk érte közösen, hogy ne fáradságos legyen, hanem egy jó buli!

Üdvözlettel: Hegedűsné Semjéni Csilla


Vissza a főoldalra